fbpx

NAŠA

Ponuda

Što sve nudimo

Nudimo Vam proizvode sa svim potrebnim certifikatima i atestima. Dopustite da Vam naš tim radnika olakša, te nas angažirajte za uređenje Vašeg interijera po sistemu “ključ u ruke”. Nudimo profesionalno idejno rješenje, s uzorcima dolazimo na Vašu adresu, mjerimo, šivamo, dostavljamo i postavljamo proizvedene artikle u Vaš prostor. Vršimo i uslugu izrade veza poput loga ili imena hotela, koja je prikladna za hotele i apartmane kategorije sa četiri ili pet zvjezdica.

Zdravo spavanje

Kupaonski program

Zavjese i zastori

Stolni program

Outdoor program

Hotelska dekoracija

Zidni tapeti

Program namještaja

Sobna i hotelska dekoracija

Od najdelikatnijeg do najžešćeg sklada boja, spremni smo oplemeniti vaše prostore na način koji vama najviše odgovara kroz zidne tapete, tapeciranje i dekorativni tekstilni program. Još više opcija u vašem dekoru dopušta naša vlastita šivaona i montažni tim, koji će tretirati vaše uređenje kao individualni projekt od prvog konca do isporuke.

Zidni tapeti

Opremanje interijera zidnim tapetama je sjajan način da stvorite personalizirani i estetski privlačan prostor. Pri odabiru zidnih tapeta važno je razmotriti stil i dekor sobe, kao i boje i uzorke koji će se uklopiti s ostatkom namještaja i dekoracije.

Zdravo spavanje

Krevet je uvijek bio centar spavaće sobe, a i veliki dio svakodnevnog života; u Textoru mi prepoznajemo tu vrijednost i dajemo veliki odabir jastuka, posteljina i popluna za stvaranje Vašeg savršenog sna. Način spavanja, tjelesna kilaža, dob i zdravstveni problemi su jedni od mnogih faktora koje razlikuju vaš odabir od drugih, zato odaberite Textor kolekcije iz zdravog spavanja za odabrano najbolje.

Ručnici i kupaonski program

Udobnost je najbitniji faktor našeg kupaonskog programa, naši proizvodi će podignuti vašu kupaonu ali i vaš svakodnevni život.

Outdoor i Yacht program

S obzirom da mnogi vole provoditi puno vremena na otvorenom, mi smo ih popratili i u našem programu proizvoda. Uz Textor outdoor nebojte se više blijeđenja, kiše i klora na vašim tkaninama jer smo osigurali da naše outdoor tkanine budu popraćene sa najboljim certifikatima otpornosti. Nemojmo zaboraviti i dizajn istih, korisnici brodova i jahti većinu svoga vremena provode na vanjskom dijelu, zato moramo osigurati visoku razinu dekora i unutra i vani.

Stolno- ugostiteljski program

Radi li se o vašem posebnom danu ili pak o svakodnevnici u vašem restoranu, naš raznovrsni stolni program je tu da se uklopi i podigne dizajn stolova na profesionalnu razinu. Uz to, pripremili smo i naše kupce za „novo-normalno“ uz stolne proizvode sa anti-bakterijskim i anti-virusnim svojstvima.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu