fbpx

Textor ponuda

Što sve nudimo

Nudimo Vam proizvode sa svim potrebnim certifikatima i atestima. Dopustite da Vam naš tim radnika olakša, te nas angažirajte za uređenje Vašeg interijera po sistemu “ključ u ruke”. Nudimo profesionalno idejno rješenje, s uzorcima dolazimo na Vašu adresu, mjerimo, šivamo, dostavljamo i postavljamo proizvedene artikle u Vaš prostor. Vršimo i uslugu izrade veza poput loga ili imena hotela, koja je prikladna za hotele i apartmane kategorije sa četiri ili pet zvjezdica.

Zdravo spavanje

Kupaonski program

Zavjese i zastori

Stolni program

Outdoor program

Hotelska dekoracija

Zdravo spavanje

Krevet je uvijek bio centar spavaće sobe, a i veliki dio svakodnevnog života; u Textoru mi prepoznajemo tu vrijednost i dajemo veliki odabir jastuka, posteljina i popluna za stvaranje Vašeg savršenog sna. Način spavanja, tjelesna kilaža, dob i zdravstveni problemi su jedni od mnogih faktora koje razlikuju vaš odabir od drugih, zato odaberite Textor kolekcije iz zdravog spavanja za odabrano najbolje.

Ručnici i kupaonski program

Udobnost je najbitniji faktor našeg kupaonskog programa, naši proizvodi će podignuti vašu kupaonu ali i vaš svakodnevni život.

Zavjese i zastori

Neka sunce u vašem domu bude najbolji prijatelj pomoću naših zavjesa i zastora. Ako želite manji protok svjetlosti, kompletni Black-out ili samo dekorativne dezene obasjane suncem, tu smo sa jednim od najvećih odabira proizvoda u Hrvatskoj.

Stolno- ugostiteljski program

Radi li se o vašem posebnom danu ili pak o svakodnevnici u vašem restoranu, naš raznovrsni stolni program je tu da se uklopi i podigne dizajn stolova na profesionalnu razinu. Uz to, pripremili smo i naše kupce za „novo-normalno“ uz stolne proizvode sa anti-bakterijskim i anti-virusnim svojstvima.

Outdoor i Yacht program

S obzirom da mnogi vole provoditi puno vremena na otvorenom, mi smo ih popratili i u našem programu proizvoda. Uz Textor outdoor nebojte se više blijeđenja, kiše i klora na vašim tkaninama jer smo osigurali da naše outdoor tkanine budu popraćene sa najboljim certifikatima otpornosti. Nemojmo zaboraviti i dizajn istih, korisnici brodova i jahti većinu svoga vremena provode na vanjskom dijelu, zato moramo osigurati visoku razinu dekora i unutra i vani. 

Sobna i hotelska dekoracija

Od najdelikatnijeg do najžešćeg sklada boja, spremni smo oplemeniti vaše prostore na način koji vama najviše odgovara kroz zidne tapete, tapeciranje i dekorativni tekstilni program. Još više opcija u vašem dekoru dopušta naša vlastita šivaona i montažni tim, koji će tretirati vaše uređenje kao individualni projekt od prvog konca do isporuke.

LOKACIJA

Veleprodaja

Kopilica 62, 21 000 Split

Maloprodaja

Lovretska ulica 14, 21 000 Split

PRATITE NAS

@textor.hr

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu