fbpx

Evo Fabrics

Nove kolekcije
SAZNAJte VIŠE
kobe nova kolekcija textor.hr
Što rade?

EVO FABRICS

Damaceno & Antunes je portugalski tekstilni brend specijaliziran za kreiranje i razvoj dekorativnih tkanina i tapeta. Osnovan 2002. kao rezultat rasta i evolucije tvrtke Jorge Antunes Tecidos de Decoração koja je započela 1996. Trenutno je to jedan od najprestižnijih brendova na portugalskom tržištu. Svaku kolekciju koju kreira i dizajnira njihov brend isključivo je inspirirana najboljim što predstavlja njihovu zemlju, uvijek s ciljem da distributerima diljem svijeta pokažu ljepotu Portugala.

Evo tkanine

Evo nudi ogroman izbor tkanina za dom. S jedinstvenim dizajnom, teksturama i bojama, EvoFabrics ističe se svojom kvalitetom i originalnošću na području tekstila.

EVO zidni tapeti

Evowall predstavlja kompilaciju nekoliko kolekcija tapeta koje se mogu kombinirati i koristiti u različitim prostorima kuće.

Indoor/Outdoor

In or out je kolekcija tkanina za vanjsku upotrebu, otpornih na vremenske uvjete i izuzetno izdržljivih.

EVO home

Kolekcija u potpunosti posvećena gotovim proizvodima za dom uz EvoFabrics tkanine.

  • Jastuci
  • Deke
  • Tepisi

EVO Nature

EvoNatura kolekcija tkanina sastoji se od tekstila kreiranih naprednom tehnologijom kako bi se smanjili štetni utjecaji na okoliš.

Contract

Raspon raznovrsnih tkanina usmjerenih na primjenu u hotelima i javnim prostorima. Tkanine su dizajnirane za izdržljivost i visoku učinkovitost kako bi zadovoljile standarde zapaljivosti.

Senses i EasyLife

Senses je premium liniji tkanina za presvlake gdje kvalitetu proizvoda spajaju s dizajnom i prezentacijom same kolekcije.
Easylife tkanine su jednostavne za čišćenje jer omogućuje jednostavno brisanje gotovo svih vrsta prljavštine bez ozbiljnog oštećenja boje ili tkanine.

Zanimaju vas EVO tkanine?

Kontaktirajte nas

Zanima me:

7 + 11 =

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu