fbpx

MIND THE GAP

NOVE KOLEKCIJE
SAZNAJte VIŠE
kobe nova kolekcija textor.hr
Što rade?

MIND THE GAP

Uz ekscentričnu mješavinu dizajna, Mind the Gap stvara luksuzne tkanine koje slave kreativnost i slobodan duh. Proizvodi su bogati detaljima s visokokvalitetnom završnom obradom i jedinstvenim ukrasima. Dizajniraju i proizvode vrhunski namještaj za dom inspiriran tradicijom i umijećem predaka. Svi proizvodi proizvedeni su korištenjem najkvalitetnijih materijala od najboljih proizvođača širom svijeta. Prirodno platno iz Belgije, najfinija koža dolazi od najboljih štavioca Italije, pamučni baršun se proizvodi u Engleskoj, a supstrat za tapete proizvodi se u Njemačkoj i Finskoj i tiska u Transilvaniji.

Tapete

Kolekcije tapeta Mind the Gap-a prikazuju različite stilove, jedinstvene dizajne i vole ponovno koristiti ikonične kreacije čovječanstva. Vintage fotografije, starinske ilustracije i suvremeni uzorci stvaraju svijet pun intrigantnih kombinacija kreativnosti i slobodnog duha.

Tkanine

Kolekcije tkanina Mind The Gap odaju počast umjetnosti, arhitekturi, artefaktima, kulturi, ritualima i ljudima sa sve četiri strane svijeta.

Stolni program

Otkrijte ponudu stolnog programa vrhunske kvalitete koje kopira autentične krpe koje su koristili naši preci.

Namještaj

Sa svojim modernim dizajnom i pažljivo odabranim materijalima, Mind the Gap namještaj daje dozu elegancije i sofisticiranosti svakom prostoru.

Dekorativni elementi

Zanimaju vas kolekcije mindthegap-a?

Kontaktirajte nas

Zanima me:

3 + 13 =

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu