fbpx

graccioza

NOVE KOLEKCIJE
SAZNAJte VIŠE
kobe nova kolekcija textor.hr
Što rade?

GRACCIOZA

Graccioza je marka koja pripada tvrtki Sorema i proizvodi se od 1974. godine. Iz svojih baza u Portugalu, Graccioza nudi iznimno kvalitetne i luksuzne kupaonske ručnike, dizajnirane kako bi vam pružile najraskošnije iskustvo kupanja.

Graccioza proizvodi najekskluzivniji ručnik na svijetu – Grand Egoist. Uzgajan u idealnim klimatskim uvjetima Britanske Zapadne Indije, Sea Island Cotton je univerzalno priznat kao najdragocjenije vlakno na svijetu.

Spoerry, stručnjak u proizvodnji pređe, i Graccioza, stručnjak u proizvodnji tekstila za kupaonski program, udružili su snage kako bi stvorili ovaj jedinstveni ručnik. Veliki Egoist je mekan poput kašmira i dugotrajan poput vune.

Grand Egoist

Ručnici Grand Egoist su izrađeni od najrjeđeg i najdragocjenijeg pamuka na svijetu. Sea Island Cotton se uzgaja isključivo na otočju Britanske Zapadne Indije, u idealnim klimatskim uvjetima. Pažljivo odabran, ručno ubran i tretiran tradicionalnim metodama, ovaj pamuk daje posebnu vrijednost ručnicima Grand Egoist. Njihov dizajn je osmišljen kako bi pružio neusporedivo iskustvo kupanja.

Tepisi

Graccioza tepisi za kupanje jamče izvanrednu mekoću, iznimnu moć upijanja i nježan dodir. Svi tepisi su prethodno oprani kako bi se osigurala izvrsna sposobnost upijanja od samog početka korištenja. Tepisi imaju tretman protiv pilinga i antibakterijska svojstva, što ih čini jedinstvenima u svojoj klasi.

Ručnici

Izuzetno mekani i luksuzni ručnici, proizvedeni u Portugalu od najplemenitijih vlakana poput egipatskog pamuka GIZA.

Kupaonske stope

Kupaonski stope proizvedeni su od najkvalitetnijih vlakana, čime se osigurava izvrsna mekoća i potpuna moć upijanja.

Zanimaju vas kolekcije od Graccioza-e?

Kontaktirajte nas

Zanima me:

12 + 12 =

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu