fbpx

2024/2025

PIO TAVOLA
SAZNAJte VIŠE
kobe nova kolekcija textor.hr
Što rade?

PIO TAVOLA

Textor je ovlašteni distributer Pio Tavola proizvoda, soiguravajući vrhunsku kvalitetu i uslugu za sve ugostiteljske potrebe.
Pio Tavola je tvrtka posvećena proizvodnji, personalizaciji i prodaji podmetača za višekratnu upotrebu, nadstolnjaka i ostalih stolnih dodataka od polivinila.
Tkanine koje koriste su međunarodno poznate u ugostiteljskom sektoru i imaju mnoge prednosti: antibakterijska zaštita Microban®, čiste se samo sapunom i vodom, koriste se i u interijeru i u eksterijeru, vatrootporne su i ekološke, ne gužvaju se, ne blijede.

Kolekcija Polivinila

Najnovija Thermo-Sealed tehnologija koristi thermo-sealed proces koji sprječava izlazak niti. Ova tehnologija čini podmetače trajnijima i otpornijima na habanje, osiguravajući dugotrajnu upotrebu bez oštećenja. Također, nude mogućnost personalizacije na većinu artikala, omogućujući tiskanje visokokvalitetnih digitalnih slika prema vašim željama.
Podmetači su certificirani kao nezapaljivi i ekološki prihvatljivi, što znači da ne sadrže štetne tvari poput olova, antimona ili ftalata.
Proizvodi imaju Microban tehnologiju koja ih čini otpornima na gljivice i bakterije. Ovo sprječava razvoj mrlja, neugodnih mirisa i plijesni, održavajući podmetače svježima i higijenskima.

Reciklirana koža

Ekološki podmetači od reciklirane kože savršen su izbor za održivi stil života i elegantan dizajn vašeg doma. Reciklirana koža dobiva se pažljivim putem selekcije i recikliranja kožnih vlakana, a završna obrada pruža autentičan izgled prave kože.
Svi podmetači Pio Tavola lako se čiste i održavaju, što ih čini izuzetno praktičnima za svakodnevnu upotrebu. Djeluju antibakterijski i prolaze kroz poseban tretman protiv mrlja, čime se učinkovito sprječava pojava neugodnih mirisa i trajnih mrlja.
Dizajnirani su i proizvedeni 100% u Barceloni.

Personalizirani program

Podmetače i nadstolnjake mogu prilagoditi po vašoj želji. Mogu ih izraditi u bilo kojem obliku i veličini, te otisnuti vaše logotipe i slike.

Zanimaju vas proizvodi od Pio Tavole?

Kontaktirajte nas

Zanima me:

15 + 10 =

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu