fbpx

Kros promocije

Ljetno Kino Bačvice

Ljetno kino Bačvice otvoreno je 1956. godine i jedno je od najposebnijih kina na Jadranu. Miris borova, šum mora, zvijezde, mjesec i brodovi koji prolaze morem u pozadini dodatni su bonus svim posjetiteljima kina i ljubiteljima kvalitetnog filmskog prorgama. Za projekcije se često traži ulaznica više, pa se nitko ne buni sjediti na zidiću ili gledati film s ručnika za plažu. Upravo ta ležernost daje kinu autentično mediteransko ozračje. Kino Mediteran i Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata s ponosom preuzimaju upravljanje Ljetnim kinom Bačvice 2018. godine.

Čast nam je sponzorirati naše domaće ljetno kino za koje šijemo jastuke sa outdoor materijalima pogodnima za izdržljivost vanjskim uvjetima.

KK Design posteljina

Nakon dugo godina partnerstva odlučili smo proširiti naš odnos sa kreacijom novih linija posteljina garniture izvedene sa organskim pamukom. U suradnji sa KKDesign uspjeli smo dovesti Katarinin dizajn na sljedeću razinu kreirajući tri linije posteljine i jastučnica. Kreirane su sa organskim programom tkanine i dizajnom koji odiše istom tematikom.

Voa Deign

Za pripomoć našim dizajnerskim projektima i uređenju naših poslovnica, VOA Design se prikazao kao najbolja solucija, Nora i njezin tim su prepoznati ne samo po svojoj odjeći nego i po unikatnom kombiniranju materijala i dizajna kreirajući unikatne solucije za svaki prostor. Pronađite njihove kreacije u svim našim poslovnicama.

Woodorije

Woodorije je naš prvi izbor za dekor i unaprijeđenje izgleda naših poslovnica, sa preciznim timom i CNC strojevima u Splitu, mogu upotpuniti svaki zahtjev sa drvom i ručnim radom. Sudjelovali smo na izradi znakova za sajam i na projektiranju novih poslovnica i veselimo se skorom nastavku naših suradnja.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu