fbpx

Partneri

2021. godinu smo započeli sa novim projektima suradnja sa Hrvatskim kreatorima, dizajnerima i arhitektima za kreiranje unikatnih proizvoda i iskustava za naše kupce. Ujedno i nastavljamo suradnju sa našim dugogodišnjim proizvođačima koje možete pogledati ispod.

KK Design

KK Design je studio za uređenje interijera, ali iza njega ne stoje kompjuteri, projekti i materijali nego naša suradnica Katarina Kavain, splitska dizajnerica koja je zadivila mnoge arhitekte i klijente sa svojom fleksibilnošću i modernosti pri uređenju. Dugo godina smo već partneri i odlučili smo proširiti naš odnos sa kreacijom novih linija posteljina garniture; Organic Tioba. Ovim kolekcijama omogućili smo njezinim i našim kupcima da imaju raznovrsan i pristupačan odabir dizajnerskih proizvoda po povoljnim cijenama. 

Marin Barišić

Od početka svog poslovnog života Marin je pokazao interes za stvaranjem i kreiranjem video uradaka. Do nedavno, taj interes je bio samo hobi kojim je upotpunjavao svoje slobodno vrijeme dok je studirao i radio u svojoj struci. Marin, nakon završenog preddiplomskog studija kineziologije, trenutno pohađa diplomski studij i radi u Olimpijskom centru / Marjan fitness. Potaknut ljubavlju prema filmu i glumi, Marin se odlučio posvetiti fotografiji ulagajući u opremu i pokrećući svoju ozbiljnu fotografsku karijeru. Ta odluka mu je bila prvi korak pri suradnji sa Textor-om gdje smo 2020. započeli svoj odnos. Marin na svakodnevnim projektima i fotografskim sesijama usavršava svoje znanje i omogućuje nam da mu pomognemo pri njegovom razvitku karijere, na što smo vrlo ponosni.

Appareo Digital

Kreativno razmišljanje koje je potrebno za uspješno vođenje marketinške firme je nešto što je Appareo Digital usavršio. Njihova raznovrsna pozadine je nešto što pomaže pri mnogo zadataka gdje je potrebno razmišljanje izvan okvira. Surađivali smo na mnogim projektima uključujući izradu ove web stranice, webshopa, oglašavanja i svakodnevno održavanje marketinga koje je pomoglo pri modernizaciji naše firme.

Ivan Britvić

Student sa Fakultet gradevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu je ključni dio Textor-ove politike poticanja mladih i lokalnih zaposlenika. Sa Ivanom smo krenuli u suradnju sa planiranom rekonstrukcijom našeg maloprodajnog dućana u Lovretskoj ulici; a dalje radimo kao partneri u svim njegovim projektima i međusobnom edukacijom o interijeru dizajna.

LOKACIJA

Veleprodaja

Kopilica 62, 21 000 Split

Maloprodaja

Lovretska ulica 14, 21 000 Split

PRATITE NAS

@textor.hr

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu