fbpx

Partneri

2021. godinu smo započeli sa novim projektima suradnja sa Hrvatskim kreatorima, dizajnerima i arhitektima za kreiranje unikatnih proizvoda i iskustava za naše kupce. Ujedno i nastavljamo suradnju sa našim dugogodišnjim proizvođačima koje možete pogledati ispod.

KK Design

KK Design je studio za uređenje interijera, ali iza njega ne stoje kompjuteri, projekti i materijali nego naša suradnica Katarina Kavain, splitska dizajnerica koja je zadivila mnoge arhitekte i klijente sa svojom fleksibilnošću i modernosti pri uređenju. Dugo godina smo već partneri i odlučili smo proširiti naš odnos sa kreacijom novih linija posteljina garniture; Organic Tioba. Ovim kolekcijama omogućili smo njezinim i našim kupcima da imaju raznovrsan i pristupačan odabir dizajnerskih proizvoda po povoljnim cijenama.
Zajedno u 2022. smo pokrenuli kolaboracijski projekt Cascade Dubrovnik kojim se ponosimo, ova Vila na 3 luksuzna kata sjaji u textor kompletnom uređenju.

Martina Banožić Textiles

Kao obostrani uživatelji u dizajnu i tekstilima, nije ni čudo što smo započeli suradnju sa Zagrebačkom dizajnericom Martinom Banožić, njezina fleksibilnost i mogućnost ostvarivanje želja klijentima kroz individualizaciju i moderan dizajn proširio je naš spektar udovoljavanja klijentima. U zidnim tapetima i prirodnim tkaninama se može izvršiti bilo koji pothvat kroz naše planiranje i suradnju. Ponosni smo reći da smo ekskluzivna poslovnica u Splitu sa potpunom kolekcijom njezinih tapeta i tkanina. Suradnju sa Martinom smo započeli u 2021. kao jedini predstavnici u Splitu, njezinu kompletnu kolekciju smo skupno prezentirali na Adriatic Gastro Show gdje smo uspješno lansirali našu suradnju na sljedeću razinu. Kao skupni Hrvatski proizvođači i poslovnjaci gradimo naše zajedničke veze i konekcije i nadamo se stvoriti skupnu kolekciju u nadolazećoj godini!“

Appareo Digital

Kreativno razmišljanje koje je potrebno za uspješno vođenje marketinške firme je nešto što je Appareo Digital usavršio. Njihova raznovrsna pozadine je nešto što pomaže pri mnogo zadataka gdje je potrebno razmišljanje izvan okvira. Surađivali smo na mnogim projektima uključujući izradu ove web stranice, webshopa, oglašavanja i svakodnevno održavanje marketinga koje je pomoglo pri modernizaciji naše firme.

Ivan Britvić

Student sa Fakultet gradevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu je ključni dio Textor-ove politike poticanja mladih i lokalnih zaposlenika. Sa Ivanom smo krenuli u suradnju sa planiranom rekonstrukcijom našeg maloprodajnog dućana u Lovretskoj ulici; a dalje radimo kao partneri u svim njegovim projektima i međusobnom edukacijom o interijeru dizajna.

Hvaraway

Elisha i Matt, Naši kooperanti na Hvaru, su prva i najbolja ruka u menadžmentu villa i turističkih objekata, njihov stalni rad i želja za unaprijeđenjem je uspjela pridobiti povjerenje mnogih vlasnika villa na hvaru, asistiramo ih u preciznom izvršavanju individualiziranog tekstilnog programa villa i ispunjavanja želja njihovih klijenata.

Marin Barišić

Od početka svog poslovnog života Marin je pokazao interes za stvaranjem i kreiranjem video uradaka. Do nedavno, taj interes je bio samo hobi kojim je upotpunjavao svoje slobodno vrijeme dok je studirao i radio u svojoj struci. Marin, nakon završenog preddiplomskog studija kineziologije, trenutno pohađa diplomski studij i radi u Olimpijskom centru / Marjan fitness. Potaknut ljubavlju prema filmu i glumi, Marin se odlučio posvetiti fotografiji ulagajući u opremu i pokrećući svoju ozbiljnu fotografsku karijeru. Ta odluka mu je bila prvi korak pri suradnji sa Textor-om gdje smo 2020. započeli svoj odnos. Marin na svakodnevnim projektima i fotografskim sesijama usavršava svoje znanje i omogućuje nam da mu pomognemo pri njegovom razvitku karijere, na što smo vrlo ponosni.

Ben Namještaj

Ben Namještaj je Splitska firma koja se bavi vizualizacijama i opremanjem interijera vlastitim namještajem od 2012. Kao partneri u Ben Namještaj showroom-u u Splitu i nakon našeg prvog uspješnog velikog projekta Hotel Dalmacija u Hvaru drago nam je smjestiti Ben Namještaj na listu naših partnera. Trenutno smo u izvedbi našeg drugog projekta Hotel Croatia u Hvaru gdje repliciramo uspjeh sa prvog projekta.

Fitathleticbody

Bitno nam je da uz ugodnu radnu atmosferu naši zaposlenici imaju i mjesto za svoje zdravlje. Fitathleticbody omogućuje raznovrsan program tjelovježbe prigodan za sve na kojem možete prisustvovati po sniženim cijenama kao zaposlenik Textora. Treninzi tokom tjedna su vrlo poznati da pogoduju smanjenju stresa, poboljšanju kardiovaskularnog zdravlja i smanjenje rizika od bolesti.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu