fbpx

Jab Anstoetz 2021/2022

NOVE KOLEKCIJE
SAZNAJte VIŠE
kobe nova kolekcija textor.hr
Što rade?

JAB ANSTOEZ

Grupa JAB ANSTOETZ je srednje velika obiteljska tvrtka koja se zalaže za stilski život i povezuje se s plemenitim tkaninama od 1946.

Sa svojim sofisticiranim dizajnom i neusporedivom raznolikošću proizvoda, JAB ANSTOETZ FABRICS se ubraja među međunarodne tržišne lidere u vrhunskom svijetu dizajna interijera. U središtu raznolikog asortimana su ukrasne tkanine, tkanine za presvlake i zavjese u gotovo 20.000 boja koje nude obilje mogućnosti kombiniranja. Kao moderan dodatak višestrukom tekstilu, nude i izbor pažljivo usklađenih tapeta.

U nastavku izdvajamo neke od kolekcija, a cjelokupnu ponudu možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.

Proljeće/ljeto

U ovoj kolekciji možete pronaći čisti lan i pamuk, ali i recikliranu vunu i reciklirani poliester. Palete boja su prirodne i svježe. 

Infinity

GRANDEZZA INFINITY nastavlja se u shemi boja. Birajte između suptilno sjajnih metalik boja i boja dragog kamenja. Noćno plava, tamno narančasta, ružičasta i rubin crvena izgledaju impresivno.

Modern Ethnic

Ono što tkanine čini jedinstvenim je njihov ručno izrađeni izgled te nježni goli i prirodni tonovi.

Laura

Interijeri s nostalgičnim osjećajem savršeno se uklapaju u naše vrijeme. S kolekcijom LAURA pretočite želju za novom romantikom u ukrasne tkanine.

Zanimaju vas kolekcije Jaba Anstoetz-a?

Kontaktirajte nas

Zanima me:

2 + 10 =

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu