fbpx

eksluzivni partner

ODEJA
SAZNAJte VIŠE
kobe nova kolekcija textor.hr
Što rade?

ODEJA

Odeja je naš najdugotrajnji partner sa suradnjama kojima se ponosimo. Njihov brand je fokusiran na proizvodnju vrhunskih prošivenih tekstilnih proizvoda. Takav bogat program obuhvaća i najzahtjevnije kupce koji žele opremiti vaše kućanstvo za djecu i odrasle, a također i prostore ugostiteljskih, hotelskih i zdravstvenih objekata. Odejina ponuda je posebna po tome što nude mnoštvo certificiranih materijala poput merino vune ili organskog pamuka među ostalim; sukladno tome nude i prilagođene veličine proizvoda za najveću fleksibilnost njihovim kupcima.

Odeja je naš vjeran partner i uvijek imamo dostupne najnovije proizvode. U nastavku izdvajamo neke od kolekcija, a cjelokupnu ponudu možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.

Odeja Organic

Dobar san je vrlo važan za čuvanje zdravog tijela i živahnog duha, zato opremite svoj krevet kolekciju Organic. U posve prirodnom okruženju za spavanje stvorit ćete uvjete za dubok, osvježavajući san. Posteljina, popluni i jastuci od 100% organskog pamuka i vune s priznatim GOTS certifikatima.

Popluni

Lagani, srednje topli i veoma topli popluni od prirodnih i antialergijskig materijala.

Jastuci

Jastuci za sve načine spavanja, izrađeni od prijatnih materijala koji omogućavaju zdravu regeneraciju tijela i primjerenu udobnost odmora.

Posteljina

Posteljina od divnog mekanog vrhunskog satena za kraljevski san. Dostupna je i posteljna garnitura.

Štep deke

Povećajte udobnost tijekom spavanja te zaštitite madrac i produžite njegov životni vijek.

Ukrasni jastuci i dodaci

Mekani dekorativni proizvodi.

Certifikati

Zanimaju vas Odejini proizvodi?

Kontaktirajte nas

Zanimaju me:

13 + 7 =

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu