fbpx

Designers Guild

NOVE KOLEKCIJE
SAZNAJte VIŠE
kobe nova kolekcija textor.hr
Što rade?

DESIGNERS GUILD

Designers Guild je svjetska luksuzna marka za interijere koja dizajnira i proizvodi inovativne tkanine, zidne tapete, namještaj i dekorativne dodatke.

U nastavku izdvajamo neke od kolekcija, a cjelokupnu ponudu možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.

Tkanine

Istražite kompletan asortiman tkanina od Designers Guild, The Royal Collection, Christian Lacroix, William Yeoward i Ralph Lauren Home. Vrhunska kvaliteta posteljine i baršunaste tkanine te širok izbor tiskanih i jednobojnih dizajna prikladnih za zavjese, presvlake.

Tepisi

Birajte između raznih tekstura – luksuzne, ručno taftirane čiste vune ili sjajne bambus – viskoze do izdržljive vune s dubokim florom i mješavine vune. Ova kolekcija nudi vam širok raspon dizajna i boja u vrhunskoj kvaliteti.

Zidni tapeti

Birajte između mnoštva boja koje su vam dostupne – od neutralnih i prirodnih nijansi i tonova do nježnijih nijansi isprane boje i svjetlijih prepoznatljivih naglasaka.

Ikebana Fabrics

Nova 2023. kolekcija koja se može koristiti za zavjese, jastuke, sjenila i presvlake. Tkanine su digitalno ispisane na raznim pamučnim i prirodnim lanenim podlogama.

Sakiori Fabrics

Nova 2023. kolekcija. Ručno izrađeni tekstili gdje se koristi moderna pređa i tehnike tkanja kako bi se pružila vrhunska izvedbu i upotrebljivost.

Shiwa Fabrics

Nova 2023. kolekcija. Ova kolekcija tekstilnog platna široke širine uključuje digitalno otisnute dizajne s dinamičnim rubom.

Cavazzo Fabrics

Nova 2023. kolekcija koja je namjenjena za presvlake. Tkanine se lako čiste jer su napravljene od organskog pamuka, lana i recikliranog poliestera. Dostupne su u 33 nijanse – od neutralnih do zemljanih tonova.

Mezan Fabrics

Nova 2023. kolekcija. Perivo i izdrživo tkanje koje se može koristiti za zavjese i presvlake.

Zanimaju vas kolekcije Designer Guilda?

Kontaktirajte nas

Zanima me:

4 + 4 =

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu