fbpx

Brendovi

Odeja

Odeja je naš najdugotrajnji partner sa suradnjama kojima se ponosimo. Njihov brand je fokusiran na proizvodnju vrhunskih prošivenih tekstilnih proizvoda. Takav bogat program obuhvaća i najzahtjevnije kupce koji žele opremiti vaše kućanstvo za djecu i odrasle, a također i prostore ugostiteljskih, hotelskih i zdravstvenih objekata. Odejina ponuda je posebna po tome što nude mnoštvo certificiranih materijala poput merino vune ili organskog pamuka među ostalim; sukladno tome nude i prilagođene veličine proizvoda za najveću fleksibilnost njihovim kupcima.

Dibella

Osim što su predani kvaliteti, Dibella nudi ekološki prihvatljiv tekstil koji se proizvodi i certificira prema najvišim standardima održivosti, poput GOTS -a i Fairtrade -a. Imaju širok odabir materijala, te sve materijale možete vidjeti u našem Showroomu.

Vidal Rius

Specijalizirani su za proizvodnju i veleprodaju tekstila za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Uglavnom proizvode pamuk, poliester, lan i intimne mješavine vlakana u poliesteru/lanu i poliesteru/pamuku, s postupcima bojenja indantrenom kako bi postigli bolje rezultate u postojanosti boje u uzastopnim pranjima.

Egeria

Kao međunarodna tvrtka na području visokokvalitetnog kućnog tekstila i višedecenijske uspješne prisutnosti na tržištu, njihova je svakodnevna ambicija proizvoditi proizvode koji nisu samo standardni dio ponude. Raspon usluga koje nudi EGERIA uključuje moderne, visokokvalitetne frotirne ručnike, kao i opsežnu kolekciju ogrtača.

Kobe

“KOBE, INTERIOR DESIGN” svjetski brand Kobefab International BV, nudi široku kolekciju tkanina za zavjese i presvlake. Više od 35 godina igraju važnu ulogu u sektoru uređenja interijera i načinu života. Tvrtka ima solidnu europsku bazu s uredima u Nizozemskoj, Belgiji, Njemačkoj, Francuskoj, Turskoj i Velikoj Britaniji. Njihovi proizvodi su iznimno cijenjeni u više od 50 zemalja širom svijeta.

Leha

Tvrtka LEHA je nastala 1964. godine u Austriji. U svojoj ponudi nude žaluzine, vertikalne žaluzine, roloe, rimske zavjese, panele i karniše na elektro motore ili ručni pogon. Iza njihovih proizvoda uvijek stoji još mnogo ručnog rada. Iz tog su razloga visokokvalificirani stručni radnici najvažniji dio njihove proizvodnje. Svi se njihovi proizvodi mogu jednostavno popraviti te se svaki element može ponovno upotrijebiti.

Bandalux

Bandalux razvija, proizvodi i prodaje sjenila i zavjese visokog raspona od 1986. Nudi personalizirana rješenja za zaštitu od sunca proizvedena korištenjem najnovije tehnologije u materijalima i sustavima. S konsolidiranim iskustvom u tom sektoru i više od 30.000 m2 u 4 proizvodna pogona, Bandalux je postao mjerilo za inovacije i vrhunska rješenja za upravljanje sunčevom svjetlošću.

Jab

Eksluzivan dizajn interijera s tradicijom. Grupa JAB ANSTOETZ je srednja obiteljska tvrtka koja se zalaže za moderan život i povezuje se s dragocjenim tkaninama od 1946. Raspon poznatog urednika tekstila najopsežniji je u trgovini i osvaja jedinstvenim raznolikošću dizajna, kvaliteta i boje. S daljnjim odabranim proizvodnim poljima JAB ANSTOETZ neprestano je povećavao svoju kompetenciju na području sofisticiranog uređenja interijera i danas je svjetska grupacija tvrtki koje postavljaju nove trendove s ekskluzivnim proizvodima.

Dedar

Osnovan 1976., Dedar je obiteljska kuća za tkanine koja izražava osobni stil svojim vrhunskim suvremenim kolekcijama. Karakterizirane zavodljivim paletama boja i neočekivanim uzorcima, Dedar tkanine kombinira dragocjenim predivom kako bi ponudio različita rješenja za zavjese, presvlake i tapete bezvremenske elegancije.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu