fbpx

Opremate objekt?

Sve na jednom mjestu naći ćete samo kod nas!

Tekstil za opremanje

Tijekom 25 godina stvorili smo reputaciju jer razumijemo jedinstvene izazove s kojima se suočavaju naši kupci i imamo veliku zahvalnost za neprekidnu prirodu njihovog poslovanja.

Turistički objekti

Potpuno prilagođena rješenja za sve vaše potrebe za uređenjem. Od savjetovanja do instalacije, naš je fokus završiti vaš projekt na vrijeme i po proračunu.

Nautički brodovi

Vanjski prostori trebali bi se tretirati kao produžetak interijera i nositi isti dizajn, zbog čega su sve naše tkanine otporne na blijeđenje i mrlje.

Zdrastvene i javne ustanove

Uravnotežujući udobnost, kvalitetu i sigurnost, naši su zdravstveni proizvodi i usluge osmišljeni kako bi udovoljili brzom tempu zdravstvene industrije.

Poslovni prostori

Dolazimo u susret sa vašim arhitektima i dizajnerima da bi olakšali i ostvarili vaše želje pri profesionalnom opremanju svih poslovnih prostora.

Što sve možete pronaći kod nas?

Puhani program, posteljni program, frotirni program, stolni program, zavjese,  dekorativni program i još puno toga.

Opremljenih objekata

Zaposlenih stručnjaka

Proizvođača

Kako funkcionira?

Puno se toga događa iza kulisa kako bi se osiguralo da se projekt besprijekorno dovrši. Potreban je tim dizajnera, procjenitelja, proizvođača, instalatera i voditelja projekata. Činimo sve što je potrebno da bi projekt bio izveden kako treba. I to radimo više od 25 godina. Tako bolje služimo našim kupcima.

01

Konzultacije o materijalima

Surađujte sa našim timom kako biste pronašli savršeni proizvod za vas. Dugogodišnjim iskustvom i velikim odabirom uzoraka sigurni smo da možemo pronaći idealno rješenje za vaš objekt.

02

Procjena troškova

Kao što je i dizajn bitan također je bitno imati u vidu kolika će biti cijena naše izvedbe uređenja. U kratkom roku očekujte precizne izračune cijene i vremena izvedbe kao i dostave za vaš projekt.

03

Realizacija i feedback

Nakon dogovorenog projekta naš montažni i šivaći tim vaš projekt uzimaju u izradu. Točnim digitalnim mjerenjima i slikavanjem prostora osiguravamo milimetarsku preciznost proizvoda. Nakon montaže uvijek nas zanima kako vam se svidjela izvedba istog, te najčešće organiziramo besplatno fotografiranje na području Splita i okolice u svrhu marketinga.

Dogovorite besplatne konzultacije

5

100% besplatno

5

Oduzeti će samo 30 minuta vašeg vremena

5

Vaše informacije su povjerljive sa nama

Usluge

Savjetovanje pri uređenju

Naš tim iskusnih dizajnera nudi Vam uslugu savjeta pri uređenju Vašeg interijera. Uz iskusno oko, lakše ćete posložiti potrebne elemente u Vaš prostor, te ga učiniti ugodnijim za rad i boravak. Pravom kombinacijom boja i tkanina u prostoru, postiže se maksimalan željeni učinak.

Šivanje i personalizacija

Profesionalno čemo sašiti Vaše zastore, stolnjake i nadstoljnake, svu potrebnu posteljinu te izraditi jastuke, poplune, štep deke i prekrivače. U mogućnosti smo i oblagati spužve različitih oblika sa tkaninama za interijer ili eksterijer.

Izmjera i montaža

Pogreške prilikom mjerenja danas su učestale. Da se takvi problemi nebi dogodili i Vama, najbolje je prepustiti stručnjacima da odrade svoj posao. Izmjeriti ćemo Vaše otvore za zavjese i bonegracije, pod za postavljanje tepisona, krevete za posteljinu, sjedalice za jastuke za sjedenje, vanjske ležaljke, trosjede i garniture kojima je potrebna nova obloga.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu