fbpx

KOBE 2022/2023

NOVE KOLEKCIJE
SAZNAJte VIŠE
kobe nova kolekcija textor.hr
Što rade?

KOBE

Svjetska marka tvrtke Kobefab International BV, nudi široku kolekciju tkanina za zavjese i presvlake. Više od 40 godina igraju važnu ulogu u dizajnu interijera i načinu života.

Kobe je naš vjeran partner i uvijek imamo dostupne najnovije kolekcije. U nastavku izdvajamo neke od kolekcija, a cjelokupnu ponudu možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.

EASY & SAFE

Nova kolekcija za 2023. godinu, tehnologija bez mrlja, donosi revolucionarne tkanine za presvlake koje omogućuju bezbrižno korištenje. Tkanine iz kolekcije Easy & Safe lako se čiste samo vodom, pružajući vam sigurnost i praktičnost u kućnom i komercijalnom okruženju.

EASY & SAFE Indoor – Outdoor

Ove posebno dizajnirane tkanine su idealne za presvlake koje se mogu koristiti kako u unutarnjem, tako i u vanjskom prostoru. S tri meke i prirodne teksture u 12 predivnih boja, ove presvlake se lako kombiniraju s različitim stilovima namještaja.

FR Essentials

Nova kolekcija za 2023. godinu, FR ESSENTIALS, donosi vam širok spektar 100% vatrootpornih tkanina koje su idealne za upotrebu u poslovnim i kućnim prostorima. Ove tkanine su pažljivo razvijene kako bi pružile savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i dizajna. Iako ispunjavaju stroge zahtjeve međunarodnog ugovornog tržišta, ove tkanine zadržavaju prirodan osjećaj i dodir.

Essentials by Kobe

Nova kolekcija za 2023. godinu, Essentials, predstavlja nezaobilazne elemente za svakog profesionalca u svijetu interijera. Ova kolekcija obuhvaća zavjese, zastore i zavjese koje su pažljivo razvijene s naglaskom na visokoj kvaliteti po pristupačnim cijenama.

Certifikati

Zanimaju vas kolekcije od kobe-a?

Kontaktirajte nas

Zanima me:

4 + 14 =

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu