fbpx

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Sudjelovanje na Indizajn sajmu: Inspiracija i inovacija u tekstilnoj industriji

1. Uvod

2. Naša ponuda

3. Razmjena ideja i iskustava

4. Budući projekti i suradnje ostvareni na InDizajn sajmu

5. Omiljeni dizajni

6. Odgovori na najčešća pitanja

7. Zaključak

Uvod

Sjećajući se našeg sudjelovanja na Indizajn sajmu u Zagrebu u listopadu 2023. godine, ne možemo a da ne budemo ponosni na naše predstavljanje i sudjelovanje na ovom događaju koji je okupio kreativce, dizajnere i arhitekte iz cijele regije. Textor je s ponosom predstavio svoju ekskluzivnu kolekciju tekstila, nudeći inspiraciju i rješenja za njihove projekte visokog dizajna.

2. Naša ponuda

Naš štand bio je spoj estetike i funkcionalnosti, gdje su se susreli inovativni materijali, beskrajne mogućnosti prilagodbe i vrhunska izrada po mjeri. Predstavili smo široku paletu proizvoda, od luksuznih posteljina do elegantnih zavjesa, ističući našu sposobnost prilagodbe i udovoljavanja najzahtjevnijim estetskim standardima. Naša ekskluzivna kolekcija teksturom, bojama i uzorcima nadahnula je posjetitelje da vizualiziraju nove koncepte za svoje projekte uređenja interijera.

3. Razmjena ideja i iskustava

Bilo nam je zadovoljstvo razmjenjivati ideje i iskustva s dizajnerima i arhitektima te zajedno stvarati nove vizije i koncepte. Vaše povratne informacije i sugestije su nam dragocjene i potiču nas da nastavimo pružati vrhunsku uslugu i kvalitetu. Razgovori o novim trendovima, potrebama tržišta i izazovima s kojima se susreću pružili su nam uvid u potrebe naših klijenata i potaknuli nas na daljnji razvoj naših proizvoda i usluga.

4. Budući projekti i suradnje ostvareni na InDizajn sajmu

S uzbuđenjem i predanošću najavljujemo naše buduće projekte i suradnje sa kolegicom Martinom iz Martina Banožić Textiles. Zajedno razvijamo nove pristupe tkaninama i uzorcima te spremamo zajedničke proizvode za 2024. godinu. Suradnja s drugim vodećim imenima u tekstilnoj industriji omogućava nam da istražujemo nove mogućnosti dizajna i inovacije te da pružimo našim klijentima još širi spektar visokokvalitetnih proizvoda.

5. Omiljeni dizajni

Martinini dizajni su spoj luksuza i elegancije, te uz fleksibilnost boje i opcije individualizacije, mogu odgovarati svakom prostoru. Kao Textor omiljene dizajne ističemo Rava, Dune i Ila. Ovi dizajni izdvajaju se po svojoj sofisticiranosti i jedinstvenosti, pružajući prostoru da zrači elegancijom i stilom.

6 . Odgovori na najčešća pitanja

Želite li prirodnu zavjesu od lana? Na što trebate pripaziti?

Zavjese od lana često pate od problema s upiranjem i dugotrajnosti. Srećom, ova se problematika može donekle anulirati korištenjem lanene zavjese kao popratne zavjese ili koristeći stakla sa UV otpornim premazom.

7. Zaključak

Sudjelovanje na Indizajn sajmu bilo je ne samo izazovno iskustvo, već i prilika za rast, učenje i povezivanje s drugim stručnjacima u industriji. Kroz razmjenu ideja, predstavljanje naše kolekcije i planiranje budućih projekata, osjećamo se inspirirano i motivirano za daljnji rad. Nastavit ćemo istraživati nove trendove, razvijati inovativna rješenja i inspirirati vas svojim kreativnim pristupom tekstilnoj industriji.

Hvala vam što ste bili dio našeg putovanja na Indizajn sajmu. Veselimo se budućim susretima i zajedničkom radu na stvaranju prostora koji će odisati elegancijom, stilom i udobnošću. Vaša podrška i povratne informacije su nam ključne u daljnjem razvoju i usavršavanju naših proizvoda i usluga.

Blog

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Povezane novosti

Sajam Ambienta 2022.

Sajam Ambienta 2022.

Došli smo i do našeg zadnjeg sajma za 2022. kojeg smo održali u kolaboraciji sa Martinom Banožić Textiles. Ovo je 49. Ambienta, ali naša prva, našli...

read more
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu