fbpx

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Adriatic Gastro Show 2022. Highlights

Naš dugo iščekivani povratak sajmovima nakon Covid-19 pauze od dvije godine.

Ove dvije prošle godine su bile prve gdje nismo izlagali bar na jednom sajmu od 2010. zato nam je posebno drago da smo ponovno dobili priliku zasjati na našem lokalnom Adriatic Gastro Show.

Ove godine, uz vlastite proizvode i kreacije, predstavljali smo najnovije 2022. kolekcije od brendova ispod koji su sada dostupni u našem showroom-u u Splitu.

Dekorativno: KOBE, EVOFabrics, JabAnstoetz, Martina Banožić, Radpol tkaniny, Mariaflora, Prestigious Textiles, DEDAR, Delius

Posteljno i puhano: Odeja, Dibella

Sistemi sjenila: LEHA, Bandalux

Stolni Program: VidalRius, Pio Tavola

Kao i svake godine, ovu priliku iskoristimo za prikazati sve novitete za nadolazeću sezonu, ove godine je fokus bio na našim novim programom zidnih tapeta, individualiziranih sjedišta i kompletnog organskog programa.

Naš tim smo obogatili i sa dodatnim partnerima koji su bili dostupni dati profesionalni dizajnerski savjet i novi pogled na našu ponudu, zahvaljujemo se Biljani, Katarini i Martini na njihovom vrijednom vremenu i pomoći!

Naravno, moramo se zahvaliti i vama, našim klijentima, što ste došli, popričali i dali vaše povjerenje u naš tim i materijale.

Ove godine smo imali preko:

Vidimo se i sljedeće godine na Adriatic Gastro Show-u!

Vaš Textor tim

Blog

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Povezane novosti

Sajam Ambienta 2022.

Sajam Ambienta 2022.

Došli smo i do našeg zadnjeg sajma za 2022. kojeg smo održali u kolaboraciji sa Martinom Banožić Textiles. Ovo je 49. Ambienta, ali naša prva, našli...

read more
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu