fbpx

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Adriatic Gastro Show 2023.

Prvo i najvažnije, važno je zahvaliti svim članovima tima koji su se uključili u organizaciju izlaganja na sajmu.  Također, želimo se zahvaliti svim posjetiteljima koji su posjetili naš štand tijekom sajma. Bez njihovog interesa i podrške, nebi mogli postići uspjeh koji smo postigli.

Bila nam je čast ugostiti i održati kratko predavanje o korištenju tkanina u projektima polaznicima Splitske škole za dizajniranje Callegari.

Naglasak predavanja je bio na tehničkim karakteristikama tkanina, gdje i kako ih koristiti. Jedna od tema je bila bitna razlika između dim-out i black-out zavjesa te kada koju koristiti. Dok se Black-out zavjese čine logičnim prvim izborom gdje je potrebno zamračenje prostorije, najčešće su ograničene u dizajnu te mekoći zavjese; Dim-out rješava problem mekoće te izgleda ali gubi svojstva 100% zamračivanja što je nekada zakonski potrebno pri kategorizaciji objekta za najam. Nadalje, šivanje dim-out zavjese jednu na drugu stvaramo „idealno“ rješenje što se tiče funkcije ali financijski je puno zahtjevniji pothvat. Reagirati i ponuditi najprikladniji odgovor za investiciju u svim kategorijama tkanina je jako bitan svim budućim dizajnerima.

Ove godine smo ugostili 700 posjetitelja te sklopili 60 dogovora na našem štandu.

Naravno, kao i svake godine predstavili smo neke novitete u našoj ponudi na sajmu. Istaknili bi proširenu ponudu Martina Banožić Textiles, gdje smo u mogućnosti dizajne firme primjeniti na tkaninama, roloima te uzglavljima kreveta.

Ujedno smo debutirali KOBE nove kolekcije za 2023, koje sadrže neke od najelegantijih zavjesa koje odišu prirodnim stilom.

Sa tehničke strane Bandalux je ponudio rješenje za reciklirane tkanine u roloima te xxl platna koja nude više rješenja investitorima koji preferiraju moderna sjenila.

Ako ste imali želju nas posjetiti na sajmu a niste imali prilike, planiramo gostovanje na još 2 sajma u Hrvatskoj, za najave pratite naše društvene mreže!

Blog

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Povezane novosti

Sajam Ambienta 2022.

Sajam Ambienta 2022.

Došli smo i do našeg zadnjeg sajma za 2022. kojeg smo održali u kolaboraciji sa Martinom Banožić Textiles. Ovo je 49. Ambienta, ali naša prva, našli...

read more
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu