fbpx

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Sajam Ambienta 2022.

Došli smo i do našeg zadnjeg sajma za 2022. kojeg smo održali u kolaboraciji sa Martinom Banožić Textiles. Ovo je 49. Ambienta, ali naša prva, našli smo se u dizajn-zoni te smo uveselili preko 500 posjetitelja na našem sajmu. Želimo se zahvaliti svim posjetiteljima i partnerima što su stavili povjerenje u nas za uređenje vaših najbitnijih prostora.

Kao izlagači na 49. Ambienta sajmu našim posjetiteljima smo pripremili najnoviji kolekcije u stilu flore i faune koja označava dugo potrebni povratak prirodi koja 2022. naglašava kroz cijelu tematiku. U tom stilu smo prikazali kolekciju Mysterious Gardens od JAB-a, KOBE lagane zavjese koje su napravljene sa naglaskom sklada prirodi, drvene žaluzine od Bandaluxa koje se rade od drva iz kontroliranog uzgoja.

Ovo su samo neki od naših prirodnih kolekcija te stavljamo naglasak na naše reciklirane kolekcije dekora i materijala za tapeciranje te Martinine dizajne koji odišu prirodnim stilom!

Martina je ujedno prezentirala svojih 10 najnovijih dizajna, koje možemo aplicirati na zidnim tapetima tkaninama i od sada i na rolo zastorima!

Nemojmo zaboraviti! Martinini dizajni su izmjenjivi po bojama i moguće je savršeno uskladiti boje po vašim željama, ovaj pristup omogućuje usklađivanje sa ostalim Textor dekorima, poput jastuka, taburea, dekorativnih prekrivača, tepiha i zavjesa.

Vaš Textor tim!

Blog

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Povezane novosti

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu