fbpx

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Kolekcija jesen 2022. – Carlucci/Jab

Sa novom sezonom donosimo novu Carlucci kolekciju u Textor Showroom; radi se o kolekciji Mysterious Gardens, koja je fokusirana na raznolikost flore i faune na svim područjima svijeta. U prvom planu se nalaze duboke snažne boje poput ljubičaste, zelene i zlatne koje suptilno prikazuju raznolikost svijeta. U tkaninama ove kolekcije, kao i u sakrivenim dijelovima džungle iskaču razne teksture i sjajni elementi, pretvarajući prostorije koje se krase ovom kolekcijom u prirodnu oazu sa svojim tajnama i posebnostima.

CARLUCCI nudi liniju visokokvalitetnog tekstila za interijer i outdoor pod oznakom ColorProtect by CARLUCCI. Dopustite da vas očara bogatstvo prirode i pretvorite svoj dom u misteriozni vrt!

MYSTERIOUS GARDENS

Odabrana tematika se usko veže uz trendove boja i motiva relevantnih za 2022., to uključuje veliki snop prirodnih boja, nijanse roze, ljubičaste i boja budeće prirode, koja simbolizira 2022. kao buđenje iz sna monotonije pandemije 2020. i 2021.

MYSTERIOUS GARDENS
MYSTERIOUS GARDENS

Uzimamo ovu kolekciju kao savršeni prikaz modernog interijera za nadolazeću sezonu, radilo se to o kompletnom uređenju prostora ili par ukrasnih jastučića, Mysterious Gardens je sposoban podići razinu elegancije i aktualnih trendova u prostoriji.

Ako želite potpuno uređenje ovom kolekcijom, preporučamo fokus na dio kolekcije Midsummer Dream, koja se fokusira na skladu boja sa okolnim prostorom i generalno otvara prostorije. Za manje dijelove prostorija poput lounge prostora, recepcije ili dekora sobe bi uzeli The Wild Unknown kao savršeni prikaz cijele tematike kolekcije u malom paketu, od veselih boja do intrigirajućih tekstura sigurno će zadiviti i najzahtjevnije kupce.

MIDSUMMER DREAM
MIDSUMMER DREAM
THE WILD UNKNOWN
THE WILD UNKNOWN

Cvjetni i apstraktni motivi na finoj podlozi dobivaju jedinstven, ručno oslikan karakter. Lepršave površine i geometrijski detalji odišu luksuznom nenaglašenošću.

RAY OF LIGHT kolekcija fokusirana je na prirodne materijale poput vune, pamuka i lana.

RAY OF LIGHT
RAY OF LIGHT

Blog

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Povezane novosti

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu