fbpx

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Jesensko osvježenje u vašem domu

Iako se proljeće uzima kao glavno godišnje doba za čišćenje i osvježenje doba, ne možemo zanemariti i drugu „promjenjivu“ sezonu – Jesen, koja donosi sa sobom promjene u skoro svim dijelovima života i vašeg kućanstva.

Iskoristite priliku da uz generalno čišćenje i promjenu garderobe, dodate elemente topljih boja, jesenskih motiva i ugodnih tkanina.

U svijetu dekora jesen obilježavaju duboke narančaste, smeđe i crvene, koje preslikavaju boje prirode u vaš dom.

Velika prednost odabira ovih boja za jesensko osvježenje prostorija leži u tome, da je potrebno mala količina elemenata da bi se postiglo traženo jesensko okruženje; što dodatno pridonosi tome je da mnogo modernih okruženja sadrže element smeđe boje (drvo) što se proteže kroz sve prostorije.

Kobe – Malus 310 cm – više o tkanini na linku

Dodavanjem narančaste u takav prostor kroz dekorativni tabure, zavjesu, ukrasne jastučiće i/ili zidne tapete odmah mijenja osjet prostora u nešto toplije i povezanije sa trenutnom sezonom.

CHIVASSO by JAB ANSTOETZ

Ako želimo razmišljati da interijer ima elemente spremne i za zimsko razdoblje, dobro je razmišljati o bijeloj boji koja se može protezati kroz sva godišnja doba, ona kao neutralizator, dopušta veću prisutnost boja u prostoru. Crvena je isto jako korisna pošto za božićno vrijeme je jedna od najkorištenijih boja u interijeru, a uz to, slaže se uz proljetno žute i zelene i ljetne plave, što je čini jako fleksibilnom bojom za sezonskim prilagođavanjem bojama.

CHIVASSO by JAB ANSTOETZ

Blog

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o novim proizvodima, kolekcijama i promocijama.

 

Pratite nas:

Povezane novosti

Bijelo/Sivo/Beige

Bijelo/Sivo/Beige

Naše iskustvo nas je provelo kroz mnogo uređenih interijera hotela, ureda i restorana, i uvijek se mogao isticati trend tri boje koje su bile skoro...

read more
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu