fbpx

O nama

Textor

Upoznajte Textor tim i kako smo nastali.

Naša priča

Uspješno poslujemo od 1995. godine

Tvrtka Textor je svoju priču započela 1995. kao trgovački tim dvojice osnivača, Borisa i Velimira. Nakon godina uspješnog poslovanja otvaraju svoju prvu poslovnicu u Lovretskoj ulici u Splitu kroz koju su mogli realizirati svoj san kreiranja kvalitetnih iskustava pri opremanju tekstilom; nakon što su kupci uočili njihovu posvećenost poslu i kvalitetan rad Textor je došao do otvaranja poslovnica na mnoštvo lokacija u Splitu i okolici, a danas smo ujedinjeni kroz proizvodnju, logistiku, skladište i veleprodaju u ulici Kopilica 62 u Splitu dok prvo-otvoreni dućan u Lovretskoj još uvijek posluje kao kanal naših usluga i proizvoda našim maloprodajnim i lokalnim kupcima.

“Najljepše što možemo napraviti kao zaposlenici Textor-a je nastaviti viziju osnivača kroz svako naše poslovanje.”

Naša misija i vizija

Socijalna odgovornost

Nikad nije bilo važnije biti ekološki osvješten, zbog toga Textor sve više potiče prodaju tkanina iz održivih izvora. Moramo djelovati odlučno kako bismo zaštitili naš planet. Pogledajte koje sve certifikate i organske proizvode možete pronaći u našoj ponudi.

Podržimo Hrvatsko

Textor kroz svoje suradnje pristupa manjim firmama, dizajnerima i arhitektima u svrhu kros promocije i marketinga da bi sukladno proširili uspjeh naše ekonomije i biznisa, dok pružamo našim domaćim kupcima maksimalnu fleksibilnost i brzinu naših usluga.

Textor vodi brigu

Podržavamo internacionalne i domaće misije za pomoć potrebnima, sa fokusom na djecu i mlađe koji si sami ne mogu pomoć.

Zašto izabrati nas?

Već 25 godina, Textor je stvorio reputaciju po svome jedinstvenom pristupu vremenskim i  restriktivnim izazovima sa kojima se naši kupci susreću. Odlučni smo pomoći našim kupcima uspjeti, jer je upravo to što nas motivira stvarati tekstile koji su kvalitetno i vrijednosno bogati.

Preko uspješnih suradnji i projekata Textor je svoj utjecaj proširio iz grada Splita po Dalmaciji, a i preko cijelog EU-a omogućujući kupcima diljem kontinenta da uživaju u najboljim tekstilnim programima.

Služimo svi objektima kako bi im omogućili da interijer pretvore u mjesto o kojem su oduvijek zamišljali.

moderno.
jednostavno.

Turistički objekti

Stvorite najveću kvalitetu tekstila sukladnu sa vašim brendom za poboljšanje iskustva Vaših gostiju; Nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete u svrhu smanjenja vaših operacijskih troškova uz stvaranje kolekcija i proizvoda za individualizaciju istih.

Nautički brodovi

Opremanje nautičkih brodova je jedan od naših najdražih izazova zbog unikatnosti i zahtjevnosti materijala i proizvoda koji se koriste. Naši certificirani materijali osiguravaju dugotrajnost i kvalitetu, dok naša krojački odjel omogućuje prilagođavanje svakom brodu.

Poslovni prostori

Neka vaši prostori isijavaju kvalitetom i dizajnom uz našu ponudu, dolazimo u susret sa vašim arhitektima i dizajnerima da bi olakšali i ostvarili vaše želje pri profesionalnom opremanju svih poslovnih prostora.

Zdrastvene i javne ustanove

Uravnotežujući udobnost, kvalitetu i sigurnost, naši su zdravstveni proizvodi i usluge osmišljeni kako bi udovoljili brzom tempu zdravstvene industrije.

LOKACIJA

Veleprodaja

Kopilica 62, 21 000 Split

Maloprodaja

Lovretska ulica 14, 21 000 Split

PRATITE NAS

@textor.hr

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu