Zavjese u metraži


U našoj ponudi imamo velik broj tkanina za zavjese, vrhunskih i svjetski poznatih brandova.
Uvijek u trendu i s najnovijim kolekcijama, nudimo tkanine koje odgovaraju različitim stilovima uređenja interijera. Posjetite nas i uvjerite se u najbolju ponudu i najpovoljnije cijene.

Kobe

kobe-zavjese-u-metraži Brend "Kobe" osnovan 1976. u Nizozemskoj jedan je od najpoznatijih u svijetu. Prvenstveno fokusirani na kvalitetu i dizajn, iz godinu u godinu pred nas donose svježe ideje, pokreću trendove kod uređenja interijera te na svjetskoj tekstilnoj sceni osvajaju brojne nagrade. Karakterističnost Kobe tkanina proizlazi iz umjetnosti spajanja modernog i tradicionalnog, boja, dezena i tehnika proizvodnje...

Aznar

AznarTextil-zavjese_u_metrazi Tvrtka Aznar Textil osnovana je 1881. u Španjolskoj. Uz proizvodnju tkanina, imaju i vlastitu dizajnersku podršku kojoj je temeljni cilj prepoznati nadolazeće trendove, te koristeći najnoviju tehnologiju i razne tehnološke procese, proizvesti tkaninu koja zadovoljava najviše kriterije i standarde.

Bautex Stoffe

BautexStoffe-zavjese_u_metrazi Tijekom 40 godina postojanja, tvrtka Bautex-Stoffe nametnula se kao jedan od vodećih proizvođaća negorivih tkanina na svijetu. Sa zastupništvom u preko 50 država, imaju bogatu referentnu listu opremljenih hotelskih lanaca. Sa širokim asortimanom, visokom kvalitetom i inovativnim dizajnom nude kompletna riješenja kod opremanja objekata poput hotela, hostela, apartmana, brodova i drugih.

Englisch Dekor

EnglischDekor-zavjese_u_metrazi Tvrtka osnovana 1866. u Beču broji svojih 150 godina postojanja. Moto kompanije i zadatak dizajnera nije da ide u korak sa trendovima, već da bude korak ispred njih. S ciljem da oštećenja od vatre svedu na minimum, nude velik izbor tkanina sa vatrotpornim certifikatima.

Prestigious Textiles

PrestigiousTextiles-zavjese_u_metrazi Osnovana 1988. vodi se frazom: "Od cigle i morta se može napraviti kuća, ali se od tkanine i zidnih obloga radi dom". Bilo da imate potrebu za opremanjem u moderno minimalističnom stilu, raskošno kraljevskom ili ladanjsko-seoskom, ove tkanine zasigurno unose posebno raspoloženje u prostor.

Jab Anstoetz

JabAnstoetz-zavjese_u_metrazi Tvrtka osnovana 1946. u Njemačkoj, danas je jedna od vodečih tekstilnih kuća sa predstavništvom u preko 80 država. Inspiraciju za njihov jedinstven dizajn crpe iz boja, tekstura i uzoraka koje pronalaze u raznim kulturama svijeta.

Fr One

FrOne-zavjese_u_metrazi Kao jedan od vodećih proizvođaća negorivih tkanina, FR ONE svojim korisnicima prvenstveno garantira sigurnost i bezbrižnost. FR ONE tkanine su specijalno proizvedene i nad njima su provedeni testovi kako bi tkanina pružila najoptimalniju kombinaciju kvalitete i izvedbe. Tkanine su ekološki prihvatljive, u potpunosti ispitane i certificirane prema Oeko-Tex Standard 100. FR ONE tkanine ne sadrže zabranjene tvari ni kemikalije poznate kao štetne za ljude.

Elitis

Elitis-zavjese_u_metrazi Francuski proizvođać tkanina koji preko 25 godina neumorno istražuje nove tkanine i teksture kako bi pomoću njih kreirali emocionalni, vizualni i taktilni jezik. Dizajniraju i proizvode suvremene tkanine koje se oslanjaju na najnovijih tehnologijama.

Christian Fischbacher

ChristianFischbacher-zavjese_u_metrazi Sa sjedištem u Švicarskoj, Christian Hischbacher je dio tekstilne industrije gotovo dva stoljeća. Inzistirajuči na najvišim standardima proizvodnje, ujedno veliku pažnju posvećujući detaljima, imaju duboko ukorijenjenu strast za kvalitetnim materijalima te su u stalnoj potrazi za kreativnim inovacijama.

Mercis

Mercis-zavjese_u_metrazi Slijedeći modne trendove i želje kupaca, tvrtka Mercis iz Slovenije prerasla je u jednog od najvećih ponuđaća tkanina za unutarnje opremanje. Velik izbor materijala zadovoljava različite standarde i ukuse.

Gonzalo Ferri

GonzaloFerri-zavjese_u_metrazi Tvrtka osnovana 1950. u Španjolskoj, danas svoje tkanine prodaje po cijelom svijetu. Sve tkanine imaju Oeko-Tex Standard 100 certifikat klase IV, koja jamči od strane međunarodno priznatih instituta da su tekstilni proizvodi bez tvari štetnih za zdravlje.

TEXTOR d.o.o.

Kopilica 62, 21000 Split - HR

Telefon: ++385 (0)21 342 708
Fax: ++385 (0)21 342 708
E-mail: textor@st.t-com.hr

OIB: 07584985989
IBAN: HR2723400091110179002

Spojimo se!

Upišite se na naš newsletter

... i primajte najsviježe novosti i akcije na Textor-ov asortiman !