Antialergijski popluni

LIGHT

MEDIUM

EXTRA

DOUBLE

ANTIDUSTFIL
LIGHT


Lagani ljetni antialergijski poplun. Antistress tkanina ima u sebi karbonska vlakna koja učinkovit smanjuju statički elektricitet tijela i time omogućuju mirnije spavanje. Klinički ispitano punilo Antidust sprečava razvoj alergena, grinja i bakterija. Poplun se preporučuje svim alergičarima i astmatičarima.

ANTIDUSTFIL
MEDIUM


Srednje topli antialergijski poplun. Antistress tkanina ima u sebi karbonska vlakna koja učinkovit smanjuju statički elektricitet tijela i time omogućuju mirnije spavanje. Klinički ispitano punilo Antidust sprečava razvoj alergena, grinja i bakterija. Poplun se preporučuje svim alergičarima i astmatičarima.

INLET DREAMFIL EXTRA


Lagan, mekan, voluminozan i vrlo topli poplun. Iznimno kvalitetan pamučni inlet prozračan je i ugodan za kožu, a istovremeno tako gusto tkan da ne propušta fina vlakna. Klinički ispitano punilo od silikoniziranog poliestera Dreamfil preporučljivo je za korištenje svim alergičarima i astmatičarima.

DREAMFIL
DOUBLE


Poplun je primjeren za korištenje kroz sva godišnja doba, jer je sastavljen od popluna dreamfil light i dreamfil medium koji su međusobno spojeni zakovicama. Mogu se koristiti pojedinačno, a spojeni stvore iznimnu toplinsku vrijednost i prozračnost. Vrlo mekana poliesterska mikrovlakna mekana su i ugodna u dodiru s kožom. Klinički ispitano punilo od silikoniziranog poliestera Dreamfil, izvanredno je lagano, mekano i toplo. Zbog izuzetnih karakteristika ga preporučujemo alergičarima i astmatičarima.

CIRRUSFIL LIGHT


Lagani prošiveni popluni Cirrusfil izuzetno su prikladni za ljude koji se prekomjerno znoje jer su izrađeni od materijala koji suvišnu tjelesnu vlagu odvode u prostor i time sprečavaju pregrijavanje tijela i zadržavanje vlage na njemu.

CIRRUSFIL MEDIUM


Srednje topli popluni Cirrusfil izuzetno su prikladni za ljude koji se prekomjerno znoje jer su izrađeni od materijala koji suvišnu tjelesnu vlagu odvode u prostor i time sprečavaju pregrijavanje tijela i zadržavanje vlage na njemu.

SOFT EXTRA


Mekan, voluminozan i posebno topli poplun izrađen je od visoko-kvalitetnih mikrovlakana koji su ugodni i meki na dodir. Punjen je specijalno posloženim slojevima klinički ispitanog poliestera te je pogodan za korištenje tijekom cijele zime, čak i u prostorijama koje se ne griju. Pogodan je za korištenje alergičarima i astmatičarima.

PRIMAR DOUBLE


Poplun je primjeren za korištenje tijekom cijele godine. Sastavljen je od popluna Primar light i Primar medium, koji su međusobno spojeni zakovicama. Vanjska tkanina mu je izrađena od 100% kvalitetnog pamučnog vlakna. Klinički ispitano punjenje primjereno je za korištenje alergičarima i astmatičarima. Pogodan je za opremanje hotela, apartmana i drugih objekata.

MICRO DREAMFIL LIGHT


Vrlo lagani ljetni poplun primjeren ja za upotrebu u toplijem razdoblju. Vanjska tkanina od mikrovlakana mekana je i ugodna na dodir. Punilo je klinički ispitano te se ovaj poplun preporuća alergičarima i astmatičarima.

MIKRO DREAMFIL MEDIUM


Kombinacija tkanine od mikrovlakana, specijalnog punila od poliestera dreamfil i unikatnog načina štepanja, ovaj poplun čini izuzetno mekanim. Primjeren je za upotrebu u prijelaznim razdobljima. Klinički ispitano punilo prikladno je za korištenje alergičarima i astmatičarima.

PRIMAR EXTRA


Topli poplun pogodan za korištenje tijekom zime. Vanjska tkanina je izrađena od 100% kvalitetnog pamuka, te je periv na temperaturi od 40°C. Pogodan je za korištenje alergičarima i astmatičarima, te za opremanje objekata poput hotela, apartmana, bolnica i drugih objekata.

MEDICO LIGHT


Prozračan i lagan poplun primjeren je za topla godišnja doba. Poplun osigurava maksimalnu higijenu, te se preporuča alergičarima i astmatičarima. Periv je na 95°C. Fini štep omogućuje poplunu da prati tijelo.

MEDICO MEDIUM


Mekan poplun koji se osim za kućanstva, preporuća i za opremanje bolnica, ustanova i drugih objekata. Pranjem na temperaturi od 95°C osigurava maksimalnu higijenu. Preporuča se alergičarima i astmatičarima.


SOFT LIGHT


Ovaj posebno lagani poplun izrađen je od laganih i prozračnih mikrovlakana koji pri okretanju prate tijelo. Preporuča se alergičarima i astmatičarima. Periv je na temperaturi do 60°C. Vanjska tkanina od mikrofibre ugodna je na dodir i nakon večeg broja pranja.

SOFT MEDIUM


Srednje topli poplun izrađen od kvalitetnih mikrovlakana koji su i nakon dužeg broja pranja ugodni i mekani na dodir. Također prilikom pranja ne mijenja svoj oblik.
Preporuča se alergičarima i astmatičarima.


PRIMAR LIGHT


Lagani ljetni poplun sa pamućnom vanjskom tkaninom. Poplun je periv na temperaturi od 40°C. Punilo je klinički ispitano te se preporuča za korištenje alergičarima i astmatičarima. Pogodan za opremanje objekata poput hotela, apartmana, bolnica i drugih ustanova.

PRIMAR MEDIUM


Srednje topli poplun sa pamućnom vanjskom tkaninom. Poplun je periv na temperaturi od 40°C. Punilo je klinički ispitano te se preporuča za korištenje alergičarima i astmatičarima. Pogodan za opremanje objekata poput hotela, apartmana, bolnica i drugih ustanova.


Upišite se na naš newsletter

... i primajte najsviježe novosti i akcije na Textor-ov asortiman !